Returformular


Registrer din retur nedenfor. Udfyld alle obligatoriske felter for at vi kan godkende din returansøgning. Bemærk venligst, at dette kun gælder for returneringer og ikke reklamationer. Fortrydelsesretten gælder i 14 dage fra den dag, du har afhentet din pakke. Når du har indsendt din returansøgning, vender vi tilbage til dig inden længe på den e-mail, du har angivet, aldrig senere end 24 timer på hverdage.

Forklaring til formulærspørgsmålene

Angiv dit ordrenummer:
Dette finder du på din ordrebekræftelse, som blev sendt til dig, da bestillingen blev oprettet.

Angiv vores varenummer på produktet:
Dette finder du på din ordrebekræftelse, som blev sendt til dig, da bestillingen blev oprettet. Hvis du har bestilt flere varer, skal vi vide, hvilke(n) du ønsker at returnere, samt antallet.

Angiv årsagen til returnering:*
F.eks., fortrydelse af køb, fejlkøb, forkert størrelse, fejllevering.

Beskriv produktets tilstand:
Forklar kortfattet, hvordan produktets tilstand er, om det stadig er helt uåbnet i originalæsken, om det er åbnet uden for æsken, eller om det f.eks. er blevet brugt. Forklar så præcist som muligt. Bemærk venligst, at vi altid gennemgår produktets tilstand ved håndtering af returnering.

Krav til produktets tilstand for godkendt returnering:
Det kræves, at produktet samt originalæsken er i ny stand, dvs. ubrugt, for at returneringen kan godkendes. Venligst pak produktets originalæske ind, så den beskyttes under forsendelsen. Undlad at tape forsendelsesetiketten direkte på originalæsken; pak den ind i f.eks. bølgepap, papir eller lignende materiale for at beskytte originalæsken. Brug gerne emballagematerialet fra os, som det blev sendt i. Opdager vi, at produktet eller originalæsken er defekt/viser slid, forbeholder vi os retten til at foretage fradrag i beløbet. I sådanne tilfælde kontakter vi altid dig inden.

Hvordan foregår returneringen, og hvad koster det?
Vi sender returoplysninger til dig i forbindelse med, at vi svarer på din returneringsanmodning. For mindre pakker til ombudslevering modtager du en link med en QR-kode via PostNord, hvor du nemt opretter din egen returseddel og får den direkte til din mobil/e-mail. Ingen fragtseddel behøver at blive printet ud. For større gods sender vi returoplysninger og information om, hvordan du booker en afhentning med fragtfirmaet. Her skal du printe retursedlerne ud på en printer. Prisen for din returseddel er fragtprisen for produktet ved køb, og hvis der skal returneres flere varer, baseres fragtprisen kun på den mest skrumplede artikel. Prisen for din returnering meddeles altid efter, at du har indsendt din returneringsanmodning. Fragtgebyret opkræves i forbindelse med vores håndtering af returneringen og trækkes fra det beløb, vi tilbagebetaler for produktet.

---> FAQ - Retur< ---

Campmarket.dk Kunde service

Epost: info@campmarket.dk

Log ind

Are you in the right place?

  • Finland
  • Sweden
  • Denmark
Choose country